Kaukolämpö

Ota yhteyttä ›

Edullista kaukolämpöä Juuasta, juukalaisille

Haluaisitko liittyä kaukolämpöverkkoomme ja hyödyntää uusiutuvaa, edullista energiaa?

Metsähakkeella tuotetun Juuan Kaukolämmön piiriin kuuluu useita paikallisia, juukalaisia asiakkaita. Kaukolämmöllämme lämpiää 85 kohdetta, joista on asuinkiinteistöjä 37, teollisuuskiinteistöjä 23 sekä liike-, toimisto- ja muita julkisia rakennuksia 26.

Kaukolämpömme on kukkaroystävällistä, sillä pienenä paikallisena yrityksenä olemme reippaasti edullisempi kuin muut kaukolämmöntuottajat. Tuottamamme lämmön hinta on Energiateollisuus ry:n jäsentilastoinnin erillistuotantolaitosten keskiarvon alapuolella.

Kaukolämpöverkkomme perus- ja liittymismaksut määräytyvät tapauskohtaisesti. Liittymismaksuun sisältyvään asennukseen kuuluu kaukolämpöputken tuonti kiinteistöön (ns. talohaara) sekä energian mittauskeskuksen rakentaminen. Kiinteistön omistajan kustannettavaksi jää kiinteistön lämmönjakoon liittyvien laitteiden, kuten lämmönvaihtimen hankinta ja asennus sekä mahdolliset muut lisätyöt.

Mikäli olet kiinnostunut kaukolämmöstä, ota yhteyttä niin kartoitetaan tarpeesi ja mahdollisuutesi liittyä kaukolämpöverkkoomme. Katso ohesta myös hyödyllistä tietoa kaukolämpöön liittyvistä asioista! 

Klikkaa lukemaan

Kaukolämpöverkkoomme liittyvien asiakkaiden kanssa tehdään kirjallinen lämpösopimus. 

Voi myös tarkastella kartasta kiinteistösi sijaintia suhteessa kaukolämpöverkostoomme. 

Kaukolämmön määräykset ja ohjeet sekä ohjeita energian säästämiseen löydät näiden linkkien takaa.

Kysy lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita